Professionele allround coverband voor elk bedrijfsfeest, bruiloft en recepties, concerten en festivals!!!

Tips voor trouwkaarten


<< Overzicht trouw-informatie

Uw huwelijk is een belangrijke en feestelijke gebeurtenis. Een hoogtepunt in het leven!
Daarom nodigt u op een originele en stijlvolle manier zoveel mogelijk familie en vrienden uit om aanwezig te zijn en in de feestvreugde te delen. Na de bruiloft bedankt u natuurlijk alle gasten met een bedankkaartje voor de vele gulle giften en voor hun komst.Denk ook eens aan een eigen ontwerp

De trouwkaarten vormen een belangrijk onderdeel van het hele trouwgebeuren. Met behulp van de trouwkaarten kunnen jullie je huwelijk aankondigen en al jullie familie en vrienden laten weten dat jullie van elkaar houden. Daarnaast kan de trouwkaart natuurlijk ook de uitnodiging vormen voor de gasten om naar het huwelijksfeest te komen. Het Wedding

Gastenlijst
Begin op tijd met het opstellen van een gastenlijst.
Niet alleen zul je deze nodig hebben bij het versturen van de uitnodiging, maar ook al als je op zoek gaat naar een geschikte locatie voor je huwelijksfeest is het handig om een indicatie te hebben van het aantal gasten dat aanwezig zal zijn.

Kaarten
Er zijn zeer veel verschillende soorten kaarten beschikbaar. Het is dan ook van belang om je goed te oriƫnteren en een kaart te kiezen die bij je past. Daarnaast is het in sommige gevallen ook mogelijk om een persoonlijk tintje aan de trouwkaart toe te voegen door middel van bijvoorbeeld een foto van jullie beiden. Natuurlijk kunnen jullie ook een geheel eigen kaart laten ontwerpen, die helemaal uitstraalt wie jullie zijn. Wie zelf creatieve vingers heeft kan ook zijn eigen kaart ontwerpen. Bedenk echter wel dat dit zeer veel tijd in beslag kan nemen.

En verder
Niet alleen de trouwkaarten moeten bij de drukker worden besteld. Ook moet je de bedankkaartjes niet vergeten. Ook ander drukwerk kan bij de drukker worden besteld. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan de menu's voor het huwelijksdiner.

Jills trouwkaarten Karikaturen
Leuke teksten voor uw trouwkaarten

Heel veel trouwkaarten

Trouwkaarten.algemenestartpagina

Trouwkaarten.top100

Trouwkaarten links

Trouwkaarten pagina

 


<< Overzicht trouw-informatieBlijf op de hoogte
Aanmelden / Afmelden >>Facebook | Sitemap | Plaatsen | Feestlocaties | Tags | Josefien Fotografie
Coverband Colmschate | Bruiloftband Morra | Coverband Linden | Bruiloftband Vogelenzang