Professionele allround coverband voor elk bedrijfsfeest, bruiloft en recepties, concerten en festivals!!!

Tips voor bruidskleding en bruidsmode


<< Overzicht trouw-informatie

Wat bruidsmode betreft is er tegenwoordig volop keuze. Of je nu een traditionele, witte trouwjurk wilt dragen, een vlot broekpak of een extravagante, korte jurk: alles kan, zolang jij je er prettig in voelt. De meeste bruiden bestellen zo’n negen tot zes maanden voor de bruiloft hun bruidskleding. Meestal moet de japon namelijk besteld worden. Met name voor exclusieve modellen of bijzondere stoffen moet je rekening houden met lange levertijden. Je hebt ook de mogelijkheid zelf een japon te ontwerpen en deze te laten maken. Lees vooraf tijdschriften, bekijk etalages, surf op het internet en bezoek eventueel shows om ideeën op te doen. Als je in verwachting bent, moet je dit natuurlijk altijd melden als je trouwkleding uit gaat zoeken.

Zodra je de japon hebt gekocht, wordt deze aangepast aan jouw figuur. Vlak voor de bruiloft pas je de jurk nog een keer en wordt de laatste hand gelegd aan de pasvorm. Als zwangere bruid moet je proberen het uiteindelijke passen en eventuele aanpassen van je jurk zo laat mogelijk te plannen. Speciaalzaken zijn hierop ingesteld, dus ook als je hoogzwanger bent kun je je jurk nog een laatste maal goed passen.

Lingerie
Onder een bruidsjapon hoort prachtige lingerie die niet alleen mooi is, maar ook perfect zit. Bruidslingerie is essentieel voor de goede pasvorm van je bruidskleding. De lingerie brengt je lichaam in de gewenste vorm, zit comfortabel en zorgt ervoor dat de bruidsjapon op zijn voordeligst valt. De traditionele kousenband is een romantische accessoire voor de bruid. Volgens de traditie haalt de bruidegom aan het eind van de dag de kousenband van het been van zijn bruid en gooit deze naar de vrijgezelle heren. Degene die hem vangt, zal de volgende bruidegom zijn.

Schoenen
Wat vaak tot het allerlaatste moment een groot vraagteken blijft, zijn de schoenen van de bruid. Het is een misvatting om ervan uit te gaan dat je schoenen niet opvallen omdat je een lange jurk draagt. De verkeerde schoenen doen afbreuk aan het totaalbeeld. En dat zou jammer zijn.

Het is zeker niet eenvoudig de schoenen te vinden, die lekker zitten en perfect bij je bruidskleding passen. Pas de schoenen in ieder geval een keer als je je trouwkleding aanhebt. Dan weet je zeker of de lengte van de kleding is afgestemd op de hoogte van de schoen en of het materiaal van de schoen past bij de kleding

.Tip!
Loop een week of twee voor de bruiloft regelmatig op je bruidsschoenen, zo voorkom je pijnlijke voeten op de dag zelf.

Bruidegom
Wat draagt de bruidegom op de grote dag? Wordt het een feestelijk kostuum, jacquet of een smoking? In principe stem je je kleding af op de jurk en het boeket van je aanstaande vrouw. Maar het best bewaarde bruidsgeheim is vaak de japon! Dit betekent dat je op tactische wijze achter de kleur en stijl van de bruidskleding moet komen! Steeds meer mannen kiezen tegenwoordig voor een maatkostuum. Niet alleen mannen met een ‘afwijkende’ maat, maar ook mannen met een perfecte confectiemaat.

Bruidskinderen
De meeste bruidsspeciaalzaken hebben een aparte afdeling voor bruidskinderkleding. Ook in de meeste kinderkledingzaken tref je erg leuke kleding aan. De kleding kan een afgeleide van de bruidsjapon zijn, maar je kunt er ook voor kiezen om de kinderen te kleden in hun eigen stijl.

 

Dressmatch avondkleding en bruidskleding voor bruid bruidegom en gasten

 

Bruidegom

Bruidskleding

Gelegenheidskleding

BruidslingerieLingerie

Bruidskleding links

Bruidskleding pagina


<< Overzicht trouw-informatieBlijf op de hoogte
Aanmelden / Afmelden >>Facebook | Sitemap | Plaatsen | Feestlocaties | Tags | Josefien Fotografie
Coverband Anderen | Bruiloftband Barnwerd | Coverband Boelenslaan | Bruiloftband Lieveren