Professionele allround coverband voor elk bedrijfsfeest, bruiloft en recepties, concerten en festivals!!!

Leuke trouwlocaties voor huwelijksvoltrekking


<< Overzicht trouw-informatie

Bijzondere trouwlocaties

Het jawoord in de dierentuin...
Veel bruidsparen komen naar Diergaarde Blijdorp te Rotterdam voor mooie trouwfoto's. Maar wist u dat u ook kunt trouwen in Diergaarde Blijdorp? De Haaienzaal en de Sterrenzaal zijn aangewezen als 'Huis der Gemeente'. Geef elkaar het jawoord met de haaien als uw getuigen of zeg 'ja' onder een fonkelende sterrenhemel. En ook uw complete huwelijksfeest kunt u in één van de sfeervolle horecalocaties vieren. Informatie Blijdorp Horeca telefoon 010-4431415.

Informatie over trouwen in de Diergaarde: 010-4439999

 

Ook in Artis te Amsterdam (Tijgerzaal) is er een mogelijkheid tot trouwen, inlichtingen, Artis Party- en Congrescentrum, E-mail: info@artis-horeca.nl Tel. 020-624 55 22 of 624 22 07 Adres: Plantage Middenlaan 41A-43, 1018 DC Amsterdam.

Het jawoord op de boot..


Bruidsparen kunnen al varend op het IJ in Amsterdam elkaar het "Ja"-woord geven voor de ambtenaar van de burgerlijke stand. Stadsdeel Zeeburg in Amsterdam heeft de radersalonboot KAPITEIN KOK benoemd tot stadsdeelkantoor voor het voltrekken van huwelijken. De officiële plechtigheid kan alleen in Amsterdam plaatsvinden in samenwerking met de afdeling burgerzaken van stadsdeel Zeeburg. De (varende) huwelijksplechtigheden kunnen zowel overdag als 's avonds plaatsvinden, iedere dag van de week, dus ook op zaterdag en zondag.De romantische radersalonboot KAPITEIN KOK leent zich uitstekend voor deze officiële ceremonie. Geen kille, zakelijke atmosfeer, maar een stijlvolle ambiance voor de "De Dag van Uw Leven". De aansluitende receptie, diner en/of bruiloft verzorgen wij graag voor u. Een unieke gelegenheid om aan boord van de radersalonboot KAPITEIN KOK te trouwen en uw huwelijksfeest op dezelfde locatie voort te zetten.

Inlichtingen bij Kapitein Kok, Treubweg 49,1112 BA DIEMEN tel. 020 6007019.

 

Het jawoord in een kasteel

Op de bovenstaande site kan je per provincie naar een geschikt kasteel zoeken om te trouwen en eventueel je feest te vieren.

Het jawoord in Italië

Wie denkt dan niet aan de warme zon, de strakblauwe luchten, wuivende palmen, ritselende olijfbladeren en langgerekte cipressenbomen. Heerlijke geuren die overal om je heen lijken te zweven en zich vermengen met de in olijfolie gebakken ingrediënten van de vers bereide maaltijd. Cappuccino's en verse brioches, tomaten die liggen te drogen in de zon, de antipastas die aan het einde van de middag op de bar worden gezet en samen met een aperativo worden genuttigd op een terrasje onder de pergola met uitzicht over het prachtige landschap. Dat is Italië onder andere want Italië biedt nog veel meer!
Trouwen in een statige villa, op een prachtig middeleeuws gemeentehuis of in een romantisch familiekerkje, verblijven op een landgoed of kasteel, u kunt het zo fraai mogelijk bedenken. Trouwen in Italië lijkt gecompliceerd, maar Italian Style maakt het u gemakkelijk!

Wij bieden een volledig of gedeeltelijke organisatie van uw special event :

samenstellen huwelijksdag(en)
organiseren van burgerlijk of kerkelijk (katholiek of protestants) huwelijk
regelen van alle officiële papieren, nodig voor een buitenlands huwelijk
aanbieden en regelen van (de mooiste!) verblijflocaties
regelen van catering en/of dinergelegenheden
regelen van aanwezigheid van gastvrouw en tolk ter plekke
ontwerpen van bruidskleding en uitnodigingskaarten
het compleet aankleden van het evenement (bloemen, muziek, auto, kapper etc.)
Italian Style, Handelsplein 97, 3071 PR Rotterdam
tel:010-4866619, e-mail:info@italianstyle.nl

 

Het jawoord op Aruba
Slechts ingezetenen kunnen in Aruba voor de wet trouwen.
Hierop wordt een uitzondering gemaakt, wanneer tenminste 1 van de partijen de Nederlandse nationaliteit bezit. Niet-ingezetenen kunnen, indien zij reeds in het land van herkomst voor de wet zijn getrouwd, een kerkelijke huwelijksinzegening in Aruba krijgen.

Geen godsdienstige plechtigheden zullen mogen plaatshebben, voordat de partijen aan de bedienaar van de eredienst zullen hebben doen blijken, dat het huwelijk ten overstaan van een ambtenaar van de burgerlijke stand is voltrokken. (Artikel 130 B.W.-Aruba)

Tenminste drie (3) weken voor de trouwdatum moet men huwelijksaangifte (ondertrouw) doen bij de ambtenaar van de burgerlijke stand in Aruba.
Als men minder dan drie (3) weken in Aruba gaat verblijven, moet men schriftelijk in ondertrouw gaan.

Procedure voor de schriftelijke ondertrouw c.q. huwelijksaangifte
Formulier voor de schriftelijke ondertrouw aanvragen bij: Ambtenaar van de Burgerlijke Stand en Bevolkingsregister, Schoolstraat 2, Oranjestad - Aruba, telefoon: 00-297-834400

Het jawoord in een molen

De Molen van Sloten te Amsterdam is aangewezen als "huis der gemeente", waardoor het mogelijk is in de molen huwelijken te sluiten. Getrouwd kan er worden op iedere dag, behalve zondag. Omloop en omgeving bieden unieke mogelijkheden voor foto's en video. Kom vooral kijken als u wat anders wilt dan een standaard locatie. Iedere dag, ook in het weekend kunt u komen kijken tussen 10.00 en 16.00 uur. Vraag dan naar de molenaar.
De kosten bedragen 900,-. Info bij Burgerzaken van het Stadsdeel Osdorp, tel. : 020-5180813/814.

Het jawoord in een drenkelinghuisje

De meest afgelegen locatie in Nederland waar men officieel in het huwelijk kan treden is ongetwijfeld het drenkelingenhuisje op de Vliehors, ook wel de 'Sahara van het Noorden' genoemd. Dit gedeelte van Vlieland beslaat een oppervlakte van ongeveer 21 vierkante kilometer. Midden op die uitgestrekte zandvlakte, omgeven door de Noordzee en Waddenzee, staat het drenkelingenhuisje.
Een klein, op acht palen gebouwd, wit houten huisje waar in het verleden bemanningsleden van schepen in moeilijkheden waren gekomen, hun toevlucht konden zoeken. Het drenkelingenhuisje is nu ingericht als juttersmuseum.

Vanaf het dorp Oost-Vlieland zal men ongeveer 17 kilometer moeten reizen, waarvan ruim vijf kilometer over het strand, om het drenkelingenhuisje te bereiken. Overigens staat het drenkelingenhuisje niet voor niets op palen, want de Vliehors staat nog regelmatig onder water.
Indien u op deze unieke locatie wilt trouwen zult u gebruik moeten maken van de 'Vliehors-Express' om het te kunnen bereiken. Deze voor vervoer van groepen ingerichte legertruck is geschikt voor maximaal 40 personen.


Het drenkelingenhuisje biedt plaats aan ca. 10 personen; het is dan ook niet groter dan 9 vierkante meter.

Inlichtingen bij de afdeling burgerzaken van de gemeente Vlieland, tel. 0562-452700 of tel. 0562-452712.

 


<< Overzicht trouw-informatie


Gerelateerde informatie: trouwlocatieshuwelijksvoltrekkinghuwelijklocatie

Blijf op de hoogte
Aanmelden / Afmelden >>Facebook | Sitemap | Plaatsen | Feestlocaties | Tags | Josefien Fotografie
Coverband Hemrik | Bruiloftband Schuinesloot | Coverband Vemde | Bruiloftband Wissel