Professionele allround coverband voor elk bedrijfsfeest, bruiloft en recepties, concerten en festivals!!!

Een Bruiloft of Feest-Band Boeken


<< Overzicht trouw-informatie

De meeste mensen hebben nog nooit een band geboekt.

Ze weten daarom ook niet goed waar ze op moeten letten, en wat voor hun belangrijk is. Is deze band wel geschikt voor mijn feest?  Is de prijs O.K.  Wat doe ik als de band uitvalt?  Dit en nog veel meer, zijn veel voorkomende vragen. Door de jarenlange ervaring, en de vele kontakten met o.a. zalen, boekings kantoren  enz. kunnen wij, u een gepaste oplossing geven.Als U denkt dat iedere band uw feest ook tot een feest kan laten eindigen komt vaak bedrogen uit.
Vandaar dat wij ook rustig durven zeggen " een garantie voor een geslaagde avond " en voor een betaalbare prijs


De Kings....
Voor Trouwen, Bruiloften, partijen, Personeelsfeesten,Communiefeest, Kermis, Feesttent, camping etc etc. Een zeer uitgebreid repertoire van Nederlands, après-ski, danceclassics, top40, Pop, Rock kortom alle stijlen muziek. Wij kunnen probleemloos het genre spelen wat u wenst.

 

Prijzen van bands lopen vaak nogal uiteen, dit word o.a. bepaald door: de Proffesionaliteit
Kwaliteit van apparatuur ( wat natuurlijk een van de belangrijkste dingen is)
Wij maken gebruik van verschillende geluidsapparatuur voor grote en kleine zalen.

 

Lange sets van gemiddeld 3 kwartier spelen, het is zeer vervelend als een band om de 5 nummers pauzeert, maar helaas komt dit nogal vaak voor. het aanvoelen van het publiek, Wij hebben geen vast repertoire, dus spelen in op de wensen van het publiek. Kijk in ons uitgebreide repertoire. Constant bijhouden van de nieuwste nummers elke week, en weten wat te spelen voor het juiste publiek.


Zanger en zangeres Het regelen van andere muziek als wij door omstandigheden het optreden niet kunnen verzorgen . de populariteit van de bandKingsofkeys hebben in 1989 de soundmix show gewonnen, en waren in 1987 de ontdekking van Antony Parker ex veronica dj. Daardoor hebben zij ook een jaar lang voor Skychannel de roadshow door het gehele land gedaan samen met Anthony Parker, en waren zij in verschillende spots van Skychannel te zien. Ook stonden zij verschillende malen in het voorprogramma van Frans bauer. En stonden maandelijks in de Corry Konings show, en Marianne Weber show.

Verder speelden zij jarenlang in de bekende Boulevard cafés in Scheveningen. En in de Short of Londen te Amsterdam.   Een Bruiloftband boeken voor je bruiloft. Denk er aan dat je niet alleen afgaat op het genre dat je zelf mooi vind. Je hebt namelijk verschillende gasten op je bruiloft.De een houd van het nederlandstalige lied, de andere van Top 40, weer de ander van Pop en Rock.Probeer daarom een bruiloft-band te vinden die dit allemaal in het repertoire heeft.Het is natuurlijk wel gezellig als de dansvloer de hele avond vol is. En niet alleen het bruidspaar geniet van de muziek.Ook qua regio verschilt het vaak van de soort muziek.Groningen of Limburg scheelt nogal qua muziek.Daarom hebben we ook geen vaste playlist, maar bekijken het op de avond zelf.We houden rekening met jong en oud, zeer afwisselend van een foxtrot wals tot top-40.Ook Opa danst graag een foxtrotje.Zij speelden jarenlang in de bekende Boulevard cafés in Scheveningen. En in de Short of Londen te Amsterdam. Zij hebben zich de laatste jaren toegelegd op het spelen op bruiloften, dit is ook hun specialiteit.

Komen luisteren ??

Vaak zaait dit verwarring Een band is een kwestie van goede afspraken en vertrouwen, en dat hebben wij in de 6 jaar samenwerking dat we professioneel werken intussen wel opgebouwd. Als U zich bedenkt dat we inmiddels al meer dan 200 geslaagde feesten achter de rug hebben.


Wij werken met de beste geluidsapparatuur, spelen alle soorten muziek, de muziek die u via onze website beluisterd is zelf gespeeld en gezongen. De beelden die u ziet zijn recente beelden van optredens.
Het repertoire dat u ziet is enorm wat we spelen. Wij garanderen u 100% een geslaagd feest.
Komen luisteren op een bruiloft van iemand anders. Wij zijn afhankelijk van de goodwill van het bruidspaar. Wij respecteren hun privacy, en willen daar het bruidspaar ook eigenlijk niet mee lastig vallen.

Daarom hebben wij beelden op onze pagina staan waar we live spelen op een bruiloft kijk hier
Heeft U nog vragen twijfel niet contact met de band" href="contact.aspx">bel gerust voor informatie.


<< Overzicht trouw-informatie


Gerelateerde informatie: band keuze makencoverband zoeken

Blijf op de hoogte
Aanmelden / Afmelden >>Facebook | Sitemap | Plaatsen | Feestlocaties | Tags | Josefien Fotografie
Coverband Broekhem | Bruiloftband Eext | Coverband Gorinchem | Bruiloftband Arwerd