Professionele allround coverband voor elk bedrijfsfeest, bruiloft en recepties, concerten en festivals!!!

De kalender voor je bruiloft


<< Overzicht trouw-informatie

1 jaar
Katoenen Bruiloft


2 jaar
Lederen Bruiloft


5 jaar
Houten Bruiloft


10 jaar
Tinnen Bruiloft


12.5 jaar
Koperen Bruiloft


15 jaar
Kristallen Bruiloft


20 jaar
Porseleinen Bruiloft


25 jaar
Zilveren Bruiloft


30 jaar
Parel bruiloft


35 jaar
Robijnen bruiloft


40 jaar
Smaragden bruiloft


45 jaar
Safieren Bruiloft


50 jaar
Gouden bruiloft


60 jaar
Diamanten Bruiloft


65 jaar
Briljanten Bruiloft


70 jaar
Platina Bruiloft


75 jaar
Albasten bruiloft


80 jaar
Eiken bruiloft
 
Verjaardagskalender t.b.v. bruiloften Voorbereiding: Zorg dat iemand een leuke (staande) foto maakt van bruid en bruidegom tijdens het passen van de bruidskleding.
Vraag aan alle gasten die de hele dag uitgenodigd zijn een fotootje ter grootte van een stuiver; niet uit laten knippen zelf doen!
 
Noteer van iedere gast de geboortedatum Kalender: Neem het fotokarton (hema), hier zit een schutblad op dat haal je eraf. Door de bovenzijde met perforator gaatjes maken.
 
Op de computer een documentje maken met bijvoorbeeld een simpel randje (ik gebruikte ballonnetjes rood en blauw). Binnen de rand aan de linkerkant ruimte vrijhouden voor een staande foto en bovenin typ je de naam van de maand in b.v. fel blauw.
 
De rechterkant over 2 kolommen verdelen en daar tik je de dag met een regel ertussen zolang er geen verjaardag is. Als die dag een verjaardag is neem je drie regels, tik de naam achter de datum en voor de datum sla je een rond gaatje (of op een plek in de buurt)
 
Dit kan bijv. met een mal uit een zeilwinkel. Leg het fotokarton op een stuk hardhout en geef met een hamer een harde klap op de ijzeren mal en zo krijg je een mooi rond gat (maar voor kinderen werkt het ook goed om de foto uit te knippen en op het papier te plakken)
 
De foto van de jarige knip je ruim uit en plak je aan de achterkant met fotolijm zodat je de foto goed ziet. Je kan een beetje sjoemelen als je meerdere verjaardagen op een dag hebt.
Als je twaalf bladen hebt plak je de achterkant van januari aan juli enz. Hierdoor is de achterkant met de foto's bedekt. Rijg een wit lintje aan de bovenkant door de gaatjes zodat je 't aan een lusjes kan ophangen. Als je het voor elkaar kan krijgen dat na de kerk c.q. stadhuis iemand bij een 1-uur fotograaf het rolletje gaat ontwikkelen en afdrukken dan kan je tijdens de receptie foto's opplakken van het bruidspaar. Het bruidspaar krijgt dus een verjaardagskalender met foto's van alle gasten en per pagina een trouwfoto voor het feest gaat beginnen.
 
Verjaardagskalender t.b.v. bruiloften Voorbereiding: Zorg dat iemand een leuke (staande) foto maakt van bruid en bruidegom tijdens het passen van de bruidskleding. Vraag aan alle gasten die de hele dag uitgenodigd zijn een fotootje ter grootte van een stuiver; niet uit laten knippen zelf doen! Noteer van iedere gast de geboortedatum Kalender: Neem het fotokarton (hema), hier zit een schutblad op dat haal je eraf. Door de bovenzijde met perforator gaatjes maken. Op de computer een documentje maken met bijvoorbeeld een simpel randje (ik gebruikte ballonnetjes rood en blauw).
 
Binnen de rand aan de linkerkant ruimte vrijhouden voor een staande foto en bovenin typ je de naam van de maand in b.v. fel blauw. De rechterkant over 2 kolommen verdelen en daar tik je de dag met een regel ertussen zolang er geen verjaardag is. Als die dag een verjaardag is neem je drie regels, tik de naam achter de datum en voor de datum sla je een rond gaatje (of op een plek in de buurt)
 
Dit kan bijv. met een mal uit een zeilwinkel. Leg het fotokarton op een stuk hardhout en geef met een hamer een harde klap op de ijzeren mal en zo krijg je een mooi rond gat (maar voor kinderen werkt het ook goed om de foto uit te knippen en op het papier te plakken)
 
De foto van de jarige knip je ruim uit en plak je aan de achterkant met fotolijm zodat je de foto goed ziet. Je kan een beetje sjoemelen als je meerdere verjaardagen op een dag hebt. Als je twaalf bladen hebt plak je de achterkant van januari aan juli enz. Hierdoor is de achterkant met de foto's bedekt. Rijg een wit lintje aan de bovenkant door de gaatjes zodat je 't aan een lusjes kan ophangen.
 
Als je het voor elkaar kan krijgen dat na de kerk c.q. stadhuis iemand bij een 1-uur fotograaf het rolletje gaat ontwikkelen en afdrukken dan kan je tijdens de receptie foto's opplakken van het bruidspaar.
 
Het bruidspaar krijgt dus een verjaardagskalender met foto's van alle gasten en per pagina een trouwfoto voor het feest gaat beginnen.

<< Overzicht trouw-informatie


Gerelateerde informatie: kalenderbruiloftcoverbandoverzicht

Blijf op de hoogte
Aanmelden / Afmelden >>Facebook | Sitemap | Plaatsen | Feestlocaties | Tags | Josefien Fotografie
Coverband Brunsting | Bruiloftband Beegden | Coverband Hoogezand | Bruiloftband Suameer