Professionele allround coverband voor elk bedrijfsfeest, bruiloft en recepties, concerten en festivals!!!

Agenda > Koninginnedag


Koninginnedag
30-apr

Locatie Google Locatie Extra info
Santpoort-Noord Google Maps 30-apr 16:00
De Koningin

Meer info:

Geen Koningslied, maar wel een Maximaal Muzikaal Kingsize Feest Der Herkenning!

In het oergezellige Santpoort-Noord - waar Koninginnedag al groots gevierd werd toen Wim-Lex nog zijn luier volpoepte - treden de Kings royaal op in de grote feesttent aan de Hoofdstraat.

Geen zin in files, overvolle treinen of Damschreeuwers, maar wel in de buurt vertoeven van een buitensporig grote hoeveelheid fusten gekoeld bier en wijn en… het grootste scherm dat Nederland ooit gezien heeft? Kom dan allemaal naar Santpoort-Noord! Opa’s oma’s, kinderen, kleinkinderen, niemand hoeft dit keer thuis te blijven! Het volledige Koninginnedag-programma, georganiseerd door onze vriendjes van de Oranjevereniging Santpoort-Noord vind je hier: www.ovsn.nl. Daar kun je onder andere lezen dat er bij regen of kou plaats is voor iedereen in de megagrote tent. Maar ook als het zonnetje schijnt kun je niet aan de strakke riffs van drummer Pieterbaas ontsnappen omdat de Kings live gestreamd worden op het ‘King’-size scherm waarop ’s ochtends de kroning wordt getoond.

Kings & Strings

Helaas is onze vaste gitaarpinda niet van de partij, maar hij wordt vervangen door een andere gitaarheld: Eelco Meijnen. De repetitieruimte moet flink gerestaureerd worden nadat Eelco deze in vuur en vlam heeft gezet met scheurende solo’s en dikke licks.

 

Waar is het feestje? Hier is het feestje!

Mocht je navigator nou “Knalfeest” niet herkennen en ook niet reageren naar het commando “Route naar het feestje” check dan even hier voor de Route.


Blijf op de hoogte
Aanmelden / Afmelden >>


KoninginnedagKoninginnedagKoninginnedagKoninginnedagKoninginnedagKoninginnedagKoninginnedagKoninginnedagKoninginnedagKoninginnedagKoninginnedagKoninginnedagKoninginnedagKoninginnedagKoninginnedagKoninginnedagKoninginnedagKoninginnedagKoninginnedagKoninginnedagKoninginnedagKoninginnedagKoninginnedagKoninginnedagKoninginnedagKoninginnedagKoninginnedagKoninginnedagKoninginnedag

Facebook | Sitemap | Plaatsen | Feestlocaties | Tags | Josefien Fotografie
Coverband Diphoorn | Bruiloftband Halle-Heide | Coverband Nieuw-Vennep | Bruiloftband Zwartschaap