Professionele allround coverband voor elk bedrijfsfeest, bruiloft en recepties, concerten en festivals!!!

Agenda > Serious Request - Huis achter de Duinen


Serious Request - Huis achter de Duinen
20-dec

Locatie Google Locatie Extra info
Heemskerk - Nozem en de Non Google Maps 20-dec 21:00
Nozem en de Non
Openbare gelegenheid

Meer info:

In navolging op Serious Request van 3 FM houdt De Nozem & De Non op zaterdag 20 december z'n eigen Serieuze Verzoeken avond.

De opbrengst komt ten goede aan het particulier initiatief 't Huis achter de Duinen in Heemskerk.


't Huis achter de Duinen in Heemskerk is een initiatief waar zes meervoudig gehandicapte jongeren in de leeftijd van 16 tot in de leeftijd van 16 t/m 23 jaar zullen gaan wonen. Op woensdag 5 februari werd de 1e paal geslagen door initiatiefnemer Bart van Rixel. 't Huis achter de Duinen zal bewoond worden door 6 jongeren met een verstandelijke beperking. Met dit kleinschalig wooninitiatief wil de stichting de kwetsbare bewoners een vraaggerichte zorg bieden: Zorg op Maat! Er is een heel veel geld voor inrichting nodig!

Daarom wordt er op 20 december in De Nozem & De Non een benefietavond georganiseerd met medewerking van Kings of Keys.
Kings of Keys heeft een speellijst samengesteld waarop men kan “bieden“. Kies je nummer en zing live met de band op het podium, de opbrengst (minimaal €5,-) gaat in de pot! Kom dus allemaal, zing een liedje of vraag je favoriete nummer aan bij de DJ en maak deze benefietavond tot een succes!

Meer info:
www.stichtingachterdeduinen.nl
http://www.wherevent.com/detail/De-Nozem-en-Zaterdag-20-december-KINGS-OF-KEYS-Serieuze-Verzoeken-tbv-t-Huis-achter-de-Duinen

 

 

HEEMSKERK - Wie de benefietavond voor stichting Achter de Duinen in één woord wil samenvatten, zal ’druk’ al snel als best passend kwalificeren. Want druk was het zaterdagavond zeker tijdens deze geldinzamelingsactie in het Heemskerkse poppodium Nozem en de Non.

Benefietavond voor project Achter de Duin

Binnen verdringen de aanwezigen zich rondom de collectebus die naast het podium staat. Aan het bijna constante gerinkel van muntjes te horen staan ze hier niet alleen maar, maar gooien ze er ook daadwerkelijk iets in.

Initiatiefnemer Wim Burghout kijkt tevreden toe....

 

Bron: Algemeen Dagblad

 

Wie de benefietavond voor stichting Achter de Duinen in één woord wil samenvatten, zal ’druk’ al snel als best passend kwalificeren. Want druk was het zaterdagavond zeker tijdens deze geldinzamelingsactie in het Heemskerkse poppodium Nozem en de Non.

 

De IJmondse coverband Kings of Keys trapte de avond muzikaal af.

Foto Ronald Goedheer

 

 


Blijf op de hoogte
Aanmelden / Afmelden >>


Serious Request - Huis achter de Duinen Nozem en de NonSerious Request - Huis achter de Duinen Nozem en de NonSerious Request - Huis achter de Duinen Nozem en de NonSerious Request - Huis achter de Duinen Nozem en de NonSerious Request - Huis achter de Duinen Nozem en de NonSerious Request - Huis achter de Duinen Nozem en de NonSerious Request - Huis achter de Duinen Nozem en de Non

Facebook | Sitemap | Plaatsen | Feestlocaties | Tags | Josefien Fotografie
Coverband Gorssel | Bruiloftband Asselt | Coverband Oldebroek | Bruiloftband Schiedam